Brunorange tutorial











 
De vita pudret som syns under ögonen på vissa bilder är löspuder, jag har de där så den ögonskuggan som fallen ner inte ska lägga sig i basen. När man är färdig är de bara att borsta bort försiktigt med en fluffig borste.

Höstinspirerad tutorial

 
Fyll i ögonbrynen, jag använder en snedskuren fuktad pensel och brun matt ögonskugga.
 
Fransmarkering, jag använder svedskuder pensel med antingen cake eyeliner eller svart ögonskugga. Till ögonskuggan använder jag ibland fuktad pensel och ibland torr. Använder man cake eyeliner eller ögonskugga med fuktad pensel får man ett mer sminkat intryck.
 
Lägg primer på ögonlocket och upp över vecket för att få framfärgen och för att skuggan ska fästa bättre. Jag använder en kletig ögonskugga, har man inte det funkar ögonpennor utmärkt (vita får färgen att poppa). High Tech Lighter från Makeupstore är en bra primer.
 
Tryck fast vit ögonskugga på den inre fjärdedelen av ögonlocket upp till globvecket för att mätta primern. Annars kan färgen lägga sig i veck under dagen.
 

 
Tryck fast den gula ögonskuggan på andra fjärdedelen av ögonlocket upp till globvecket och blanda ihop den med den vita.
 
 
Tryck fast orange ögonskugga på tredje fjärdedelen av ögonlocket upp till globvecket och blanda ihop med den gula.
 
 
Tryck fast röd ögonskugga på yttre delen av ögonlocket upp till globlinjen och blanda ihop med den oranga.
 
Sudda färgen i globvecket för att mjuka upp kanten.
 
 
Ta en grå färg och sudda i globlijnen med en fluffig borste. Torka ur färjen ur penseln på en torr handduk och sudda in en ljusare färg i kanten på den grå för att mjuka ut övergången.
 
 
Lägg primer under ögat, sudda in vit färg i fransraden under halva ögat, sudda in svart färg under andra halvan, blanda ihop dom i mitten med den grå färger.
 
Ta en snedskuren och lägg svart ögonskugga tunnt längs med den övre fransraden som på bilden.
 
 
Böj fransarna och på med mascara så e de färdigt :)
 
 
(dom vita prickarna i pupillerna är lamporna från min makeupspegel, ja vet inte hur man får bort dom i PS)
 
 
 
 
 

OMG!!

I morrn kommer de en ny tutorial så håll utkik efter den :)

Jobb

Sitter på nya jobbet som telefonförsäljare i borås, jippie, de e la inte de roligaste av arbeten men jag har ju möjlighet att skrapa ihop lite pengar iaf. De e typ superdeprimerande för de e som att bråka i telefon med folk hela dagarna. Tiderna e väl inte heller ngt att hurra över, ordinarie tider är 13-21 men ja kännde när jag hade jobbat 3 sånna dagar att ja klarar inte av de, ja kommer hem typ 22.30 o sen ska man duscha o fixa matlåta för nästa dag o sen ska man lägga sig o gå upp tidigt för att hinna göra saker på förmiddagen för att sedan åka hemifrån halv 1. O så blir jag åksjuk av någon anledning, blir de aldrig annars...

Men men, jag har fått lov av chefen att jobba 11-17 ist, de e ju gött för jag e hemma halv 7 men de betyder ju åxå att ja går miste om 4 h att ringa när folk har kommit hem från jobbet..

Får la hoppas att ja får ngt närmare o me bättre tider så snart som möjligt

Tutorial - brun/lila

Kusinerna Josse o Fia fick välja var sin färg till en makeup o här har vi resultatet. (Är torr och flagig på sidan av näsan, märktes inte innan jag bärjade sminka, ser lite sådär ut men ja har inte en aning om hur man får bort de i FS så de får va där)
             
                                   Lägg en primer på ögonlocket för att få ögonskuggorna att fästa bättre och få fram färgen.                                                                                                                                                  
 
 

RSS 2.0