Detta går ju inte så bra

Jag hade ju tänkt att ja skulle göra iaf ett inlägg om dagen under utbildningen men ja e så trött när ja kommer hem att ja inte orkar göra men än att tvätta penslarna, renskriva anteckningarna o äta. På förmiddagarna läser jag igenom läxan o så ska de dushas o fixas saker hela tiden.

Ja ska försöka göra ngt inlägg till i veckan men lite bilder från skolan och på de sminkningar jag har gjort hittills iaf :)

Ett litet missöde

I går dog min kamera precis innan jag skulle lägga in bilderna på datorn.. jippie typ. O jag får laddaren tidigast till helgen. jädra skit lixom. nu får ja helt enkelt be klasskompisarna ta kort på mina sminkningar o skicka till mig resten av veckan. detta va ingen bra start på^^

Palette 96 Party/Wedding

Ska försöka mig på en minirecension på min nya ögonskuggspallet. Paletten heter "Palette 96 Party/Wedding" och finns att köpa här. Sidan jag beställde från upphör den 21 Februari så nu är det utförsäljning med upp till 75 % rabatt. Passade även på att klicka hem denna paletten.
(Klicka på bilderna för att förstora)

Palette 96 Party/Wedding
De skuggor jag använde för denna looken tycker jag var väldigt bra pigmenterade, de var lätta att arbeta med och glittret försvann inte.


Färger jag använde till makeupen
Här är skuggorna jag använde.

Makeup med Palette 96 Party/Wedding

Här är slutresultatet, färgerna blev tyvärr inte så klara på bilden som de egentligen är. (orkade inte fixa håret så de får bli en ögonbild)

Snart börjar de

Bara 3 dagar kvar till första skoldagen. Är så sjukt taggad nu så de pirrar i hela magen! På Måndag kommer första inlägget med bilder från skolan, ska bli så kul att träffa dom andra i klassen :) I Onsdags var jag i Alingsås och fikade med Bella som ska gå i samma klass, väldigt trevlig brud.


RSS 2.0