INGEN BILD!!!

Idag följde Emelie Kl med till skolan för att bli sminkad, de blev sketasnyggt med lösfransar o allt o så glömde jag skaffa foton på de!!! Hur mycke suger inte de?? Jo, asmycke!! Aja, i morrn ska hon med igen, då blir det fransförlängning, ska bli skitkul.. Hoppas jag får med mig en kamera som tar bra bilder :)

1/3

Jahapp, nu va 1/3 av kursen avklarad, har gått hur fort som hellst!!! Har vart superdålig på att uppdatera bloggen men ja har verkligen inte haft tid. Kommer hem mellan 19.15 - 19.40 och då ska de ätas, tvättas penslar, renskrivas anteckningar o läsas läxor. Så har jag blivit förkyld igen o de har ju inte gjort orken bättre.

Jag har helt enkelt inte haft ork när jag äntligen blivit färdig. Sen har jag ingen kamera som fungerar längre så de blir inga bilder tagna heller, min mobilkamera är inte direkt något att hurra för...

Men jag har fått ihop ett par bilder de två senaste veckorna..


 
Här är Emelie Ka och Emelie Kl, läxan va sotning och perfekt mun(de ville bara Kl ha). De va 20-årsfest så dom flummiga/crazy ansiktsuttrycken får ursäktas^^
Gjorde även perfekt mun på min kusin Lovisa men jag hittar inte bilden.

Veckan efter va det bröllopsminkning ena dagen, då fick Sofia hoppa in som låtsasbrud.

Sofia fick även en valfri sminkning med eyeliner och röd mun, eyeliner är inte ngt jag är kanoners på men ja gjorde så gott jag kunde o fult blev de ju inte :) vi hann äta innan vi tog bilden så tyvär ser munnen inte så jädrans bra ut men kan ju tänka sig hur det såg ut när det va färg på hela läpparna ;)



Hellen och hennes kompis, som jag inte kommer ihåg namnet på, blev brudsminkade för helgens läxa. Blev ganska nöjd med båda sminkningarna trots att jag inte hade det bästa ljuset att sminka och ingen riktig spegel att kontrollera färger och symmetri i.

Känns helt omöjligt att bli proffesionell makeup artist på bara dom två månaderna som är kvar, men andra har ju lyckats så varför skulle inte jag kunna? Bara att fortsätta öva!!

Min nya webbsida...

För att bli "Proffessionellt diplomerad makeupartist" måste vi under utbildningen skaffa en egen hemsida. Jag har bara en sak att säga till den som påstod på en sida att det numera är superenkelt att skaffa och designa en egen hemsida "lögnare". De e ju hur satans svårt som hellst!!!

Äntligen har ja fått tummen ur!

Här kommer lite bilder från dom 2 första veckorna på skolan :)



Första dagen vi sminkade gjorde vi bas och moddelering, min modell va Bella Eklund, här är resultatet.


Senare på kvällen dog kameran som sagt så klasskompisarna fick ta bilder åt mig, har inte hunnit få dom än men dom kommer snart :)

I lördags fick jag laddaren till kameran så jag kunde ta kort på mina läxsminkningar. Då fick kompisarna Emelie och Emelie sitta modeller.
 

I måndags var kameran laddad och redo igen, då var min modell Michaela. Vi skulle plocka varandras ögonbryn på lektionen men hon får så himla ont när man gör de så jag vick bara plocka ett strå^^


Jag passade på att sminka mamma på kvällen innan jag tvättade ur penslarna för dagen. Fick sprita dom o sen va de bara att köra igång. Va lite roligt att hon va så trött så hon satt o nicade till hela tiden^^


I tisdags sminkade jag Nathalie, det var jätteknepigt att få till basen rätt men till slut lyckades jag ändå hyffsat!



I onsdags var första dagen vi skulle ha med modell till skolan, tidigare har vi bara sminkat på varandra. Jag tog me min gamla klasskompis Amanda.


Igår skulle Emelie följa med och sitta modell. Hon trodde de va nästa vecka så jag fick sminka Frida som inte heller fått tag på egen modell.


Idag hade vi första avstämningsprovet, Clean beauty var temat. Min kusin Sofia var snäll o ställde upp som modell. Tack så mycke till dig. Jag blev riktigt nöjd med sminkningen idag. Kändes som det mesta blev kanonbra flrutom vissa småsaker :)


Tadaaa, här är resultaatet av 2 veckors träning :)


Grattis till alla tjejer i eftermiddagsgruppen som allihop fick godkänt på sina sminkningar :)

RSS 2.0